Waarom DownUnderTravels?

DownUnderTravels is de specialist voor uw vakantie naar Australië en Nieuw-Zeeland. Wij hebben jarenlange reiservaring in beide landen.

Wij tonen u de hoogtepunten van het land, maar laten u ook graag kennismaken met de minder bekende plekjes en gebieden. Wij kunnen u optimaal adviseren over de rondreis en bestemming die past bij uw wensen. U kunt overnachten in standaardaccommodaties, maar ook kiezen uit onze selectie van bijzondere accommodaties, zoals een boetiekhotel, een luxe lodge, een safaritent of een bijzondere accommodatie midden in de natuur. Ook bieden wij u een uitgekiend aanbod aan excursies, die zijn geselecteerd op hun authenticiteit en lokale ervaring. Onze Insiders Tips!

DownUnderTravels is aangesloten bij ANVR en SGR. De organisatie is onderdeel van Style in Travel en is gevestigd in Alkmaar aan de Helderseweg 14. Vele duizenden klanten boekten hun rondreis bij onze organisatie. DownUnderTravels heeft een ervaren in- en verkoopteam dat het land bijzonder goed kent. Zij komen vaak in Australië en Nieuw-Zeeland. Onze reserveringsafdeling heeft jarenlange ervaring en is u graag behulpzaam bij het samenstellen van uw reis.

 

Birgitte in Hobbiton Birgitte Bosma, Down Under Specialist

Jaren geleden hebben zowel Australië als Nieuw-Zeeland mijn hart gestolen. Ik heb dan ook veel in beide landen gereisd. Het zijn landen waar je heerlijk zelf kunt rondrijden en steeds weer andere dingen kunt ervaren. In Australië vind ik het geweldig om door de Outback te rijden, waar je soms urenlang niemand tegenkomt, om vervolgens de vakantie af te sluiten aan het strand in Queensland. In Nieuw-Zeeland blijf ik me verbazen over de grote variatie in landschappen. Zo rij je eerst 's morgens nog door een lieflijk heuvellandschap, maar sta je een paar uur later tussen de bubbelende modderpoelen op de helling van een vulkaan. Elke keer word ik weer geraakt door de diversiteit van beide landen. Ik ga dan ook graag met u in gesprek om uw reis op maat samen te stellen.

Een aantal van mijn favorieten;  te paard door de Australische outback, een nachtwandeling door het regenwoud in Noord-Queensland, per helicopter naar White Island in Nieuw-Zeeland en de Nieuw-Zeeland Sauvignon Blanc!


Specialistische kennis

Wij hebben jarenlange reiservaring in Australië en Nieuw-Zeeland en adviseren u graag over de vele mogelijkheden. Of u nu kiest voor een fly-drive, treinreis of camperreis of een combinatie van dit alles; bij DownUnderTravels bent u aan het juiste adres! U kunt kiezen voor een van de populaire reizen op deze website, maar ook een reis op maat samenstellen. Wij gaan graag met u in gesprek om die reis samen te stellen die precies aan uw wensen voldoet.  Kijk hier voor meer informatie over een reis op maat.

 

Bijzondere excursies

Maak uw vakantie nog specialer door te verblijven in die gebieden die juist minder bekend zijn of ervaar een populaire bestemming op geheel andere wijze tijdens een lokale excursie. Zo hoort u de verhalen van de lokale bevolking en onderneemt u die activiteiten die zij juist ook zouden doen.Zo ontdekt u pas het echte Australië en Nieuw-Zeeland!

 

Unieke accommodaties

- Verblijf in een gastvrijve bed & breakfast.
- Overnacht in een comfortabel guesthouse, midden in de natuur.
- Geniet van de gastvrijheid in een intieme country inn.
- Ervaar het stadsleven tijdens het verblijf in een modern boutiquehotel
- Ontdek de outback vanuit uw luxe safaritent
- Hoor de vogelgeluiden van het regenwoud in uw luxe 'boomhut'

Combineer uw reis door Australië of Nieuw-Zeeland met een of meer overnachtingen in een bijzondere accommodatie. De mogelijkheden zijn eindeloos. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden!

 

DownUnderTravels is aangesloten bij ANVR en SGR. De organisatie is onderdeel van Style in Travel en is gevestigd in Alkmaar aan de Helderseweg 14. Vele duizenden klanten boekten hun rondreis bij onze organisatie. DownUnderTravels heeft een ervaren in- en verkoopteam dat het land bijzonder goed kent. Zij komen vaak in Australië en Nieuw-Zeeland. Onze reserveringsafdeling heeft jarenlange ervaring en is u graag behulpzaam bij het samenstellen van uw reis.

Persoonlijk advies
DownUnderTravels heeft een speciale afdeling voor groepsreizen en incentives. Net als onze individuele reizen, kan alles geheel naar eigen wens worden samengesteld en/of aangepast. Wanneer u contact opneemt met één van onze specialisten, kunt u erop vertrouwen dat uw gesprekspartner iemand is met een flinke ervaring. U kunt van ons een eerlijk advies verwachten over uw droomreis.

DownUnderTravels biedt u de mogelijkheid om telefonisch of online te reserveren. Ons ervaren service team kan u een goed advies geven met betrekking tot de te maken reiskeuze en/ of reisroute. Een aantal van onze reizen zijn ook online te reserven. Gemakkelijk en snel thuis te boeken.

 

iedereen Bovenste rij: Carla, Birgitte, Noelle, Daniel, Dia en Rilana
Middelste rij: Robbert, Marjon, Otto-Mark en Monique
Onderste rij: Colinda, Nancy en Sonia.

Maak kennis moet ons team  
Wij stellen ons graag aan u voor: Lees verder...