GreenSeat

Groener reizen met GreenSeat en Intermezzo travels

Style in Travel, waartoe Intermezzo travels behoort, werkt samen met GreenSeat om groener reizen mogelijk te maken. Dat kan niet zonder jou, boek daarom nu een GreenSeat!

Je geeft huishoudens in ontwikkelingslanden toegang tot duurzame energie door de CO2 -uitstoot van jouw reis te compenseren. Dit zorgt voor minder CO2 en een verbetering van de leefomstandigheden voor lokale families. Jij maakt het mogelijk!
 

Je gaat op vakantie met voor de beleving, het avontuur, om nieuwe mensen leren kennen of voor je welverdiende rust. Dat die reis ook negatieve gevolgen heeft voor het klimaat, daar zit natuurlijk niemand op te wachten. Daarom is groener reizen de toekomst, zodat de vakantiebestemmingen ook voor toekomstige generaties behouden blijven. Gelukkig zijn er allerlei ontwikkelingen op het gebied van duurzame vervoersmiddelen, maar het zal nog jaren duren voordat ze uitontwikkeld zijn. Om nu al groener te reizen moeten we dus iets anders doen. Via GreenSeat kan dat. Simpel; door eerst te kijken welke opties je hebt om te kiezen voor een groener vervoersmiddel en daarna overgebleven CO2-uitstoot van jouw reis te compenseren.

Geef huishoudens in ontwikkelingslanden toegang tot duurzame energie door de CO2 -uitstoot van jouw reis te compenseren. Kijk voor meer informatie op www.GreenSeat.nl.

Boek een GreenSeat en jij maakt het mogelijk!

2016 Style in Travel

Style in Travel
Algemene Nederlandse Vereniging van Reisondernemingen Stichting Garantiefonds Reisgelden Calamiteitenfonds Reizen Greenseat - CO2 Compensatie